970x250_appec2021
Joan Pere Massana, individual a la galeria alemanya 100 Kubik

Exposicions

Joan Pere Massana, individual a la galeria alemanya 100 Kubik

bonart colònia - 30/08/19
180x180-1Nial nou-180x178
Joan Pere Massana presenta "El llibre de les flors" del 6 de setembre al 31 de novembre 2019 a la Galeria 100 Kubik de Colònia.

Per tercera vegada, podem gaudir d'una individual d'aquest singular artista català, Joanpere Massana (Ponts 1968). Aquesta vegada, presenta quadres i objectes escultòrics en què dóna una vital importància a les superfícies, a la pell de les obres. Per això és imprescindible veure-les en directe, ja que les emocions que transmeten, difícilment s'aprecien en les fotos.

Massana ens connecta al seu univers de signes i elements que formen el seu vocabulari personal i en els quals el gest i la matèria són el motor de l'obra i el pla pictòric el camp màgic per a una escriptura visual plena de connotacions, que ens traslladen als frescos venecians o al sentir de la cultura mediterrània.

Joanpere Massana. (1968, Ponts) Als 24 anys, Joanpere Massana va guanyar el primer premi de pintura organitzat per la Generalitat de Catalunya. Va ser un honor especial per a l'artista ser el primer a presentar una forma individual de la seva exposició Il llibre dell'acqua en el PA (Palazzo delle Arti Napoli) i publicar un llibre amb més de 2000 còpies. Massana ha participat en fires i exposicions internacionals. Les seves obres abasten des instal·lacions de gran format a petites, passant per dibuixos, diversos gravats en coure, pintures, escultures, vídeos i poesia. A més del seu treball com a artista, ara és professor i cap del Departament d'Escultura de l'Escola d'Art i Dibuix de Tàrrega i membre del Consell d'Art i Cultura de l'Institut d'Estudis llerdencs de Lleida.

A la imatge, obra de Joan Pere Massana (detall).

Et poden
Interessar
...