BannerFCC_Bonart
Lluís Camell porta el paisatge del Baix Penedès a Grisart

Exposicions

Lluís Camell porta el paisatge del Baix Penedès a Grisart

BONART_180x180BONART-180x180-SADE


Lluís Camell inaugura l'exposició A casa el dia 5 de setembre a les 18.30h a Grisart (C/Méndez Núñez, 14, de Barcelona). La mostra podrà veure's fins el 4 d'octubre de 2019.
Amb aquest treball l'artista ha documentat el paisatge geogràfic i humà de la comarca del Baix Penedès, on viu actualment. L'estat d'aquesta zona és complicat, ja que en l'àmbit social encara pateix les conseqüències de la crisi del 2008. És la comarca amb més atur de tot el país. 

En l'àmbit geogràfic també té problemes, amb un entorn destrossat per la urbanització descontrolada durant dècades i la fragmentació del paisatges atès el pas de grans infraestructures com l'AVE i les autopistes AP7 i C-32. 

Malgrat aquest panorama desolador queda lloc per a l'esperança. Hi ha indicadors clars que diuen que aquesta zona està sent un pol d'atracció per a persones i famílies amb professions creatives, que troben a la comarca un bon lloc on poder portar a terme les seves activitats. 

Aquest reportatge de Lluís Camell té com a objectiu visibilitzar la realitat actual d'aquesta comarca i reflexionar sobre el seu estat. 


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...