FCC-Segell-banner4
La galeria Dolors Junyent inaugura el 4 de març \

Exposicions

La galeria Dolors Junyent inaugura el 4 de març "Homenatge a Antoni Clavé"

bonart barcelona - 26/02/13
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356banner web TA22_bonart_180x180
Coincidint amb el centenari del naixement de l'artista, la galeria Dolors Junyent, especialitzada en mestres de la pintura i escultura dels segles XIX-XX, avantguardes històriques i artistes contemporanis de prestigi internacional, inaugurarà del 4 de març al 30 de maig l'exposició Homenatge a Antoni Clavé.

L'autor, pintor, escultor, gravador, il·lustrador i escenògraf, és una de les grans figures de la pintura d'aquest segle. D'inicis figuratius evoluciona, passant per diferents etapes, cap a l'abstracció. Clavé, ha dominat totes les tècniques i expressions plàstiques experimentant en cadascuna d'elles i deixant una petjada tan personal que són inconfusibles.
Amb una extraordinària selecció de 28 obres, l'exposició s'iniciarà en els Espais Ai B de la galeria, amb peces dels anys quaranta i li seguiran peces amb Reyes i Guerrers dels anys cinquanta i seixanta. El recorregut es conclourà amb obres de gran qualitat dels anys setanta i vuitanta. Clavé ha estat i contínua sent un dels grans creadors catalans que, per la seva aportació al món de l'art, sempre ha gaudit del reconeixement internacional, altament merescut. En les diferents etapes de la seva creació i sempre en constant evolució, la seva obra té un llenguatge propi que ho distingeix d'altres autors. “Antoni Clavé ens ha deixat un llegat artístic i cultural que perdurarà al llarg de la història. Les persones que estimem l'art sempre li estarem agraïts per tenir l'oportunitat de seguir admirant cadascuna de les seves creacions”, comenten des de la galeria.

A la imatge, detall de l'obra "El embarcadero" d'Antoni Clavé.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner