Expo Josep Coll 2022 baner

Certàmens

Suspès el Saló d'Art Antic i Modern de Barcelona

bonart barcelona - 28/02/13
La-Galeria-201602-recursBaner_Viladot_Bonart_360x356
Del 6 al 10 de març s'havia de celebrar la 37a edició del Saló d'Art Antic i Modern de Barcelona que organitzen conjuntament el Gremi d'Antiquaris de Catalunya, l'Agrupació Professional d'Antiquaris de les Reials Drassanes i Flaqué Internacional, però a darrera hora s'ha decidit la seva suspensió degut a la poca resposta dels expositors.

L'any passat es varen ajuntar el Gremi i l'Agrupació per unificar criteris i tot feia pensar que el Saló aixecaria el vol i es consolidaria. La veritat es que degut a la crisi econòmica, la segona edició que s'havia d'organitzar conjuntament s'ha tingut que ajornar. En un principi els organitzadores confien en poder celebrar el Saló la propera tardor però no hi ha res segur. Els copresidents del Saló Carles Xarrié i Ruth Bardia confien en fer factible aquesta possibilitat, encara que avui per avui no es pot assegurar res.

Un altre esdeveniment important relacionat amb l'art s'ajorna a Catalunya. Aquesta notícia s'afegeix a les poques possibilitats que hi ha d'endegar un projecte de fira d'art contemporani que en un determinant moment donava l'impressió que es podia tirar endavant. Al conseller de Cultura de la Generalitat se li ha girat feina. Cal reactivar un sector que havia estat capdavanter a Catalunya i que darrerament ha perdut pistonada.

 

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig