Banner 817x68 CAT

Notícies

Cinquanta "instagramers" en el concurs "Instagram your city" d’Olot

bonart Olot - 04/03/13
Cinquanta \
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWPeral_Banner-Bonart_180x180
La segona trobada i concurs d’instagramers Instagram your city que va organitzar el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, l’Associació Turisme Garrotxa, l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers del Mercat d’Olot i Turisme Rural de la Garrotxa, va reunir 50 instagramers en el decurs del matí i migdia de dissabte dia 2 de març. Els participants en l’activitat van recórrer, acompanyats de diversos guies, espais de la ciutat com el Parc Nou, l’Eixample Malagrida, el Fluvià, l’Hospici, Sant Esteve, les cases modernistes i van visitar la botiga al carrer, finalitzant l’activitat al volcà Montsacopa.

En xifres globals, arran de la visita guiada photowalk es van generar 859 fotografies publicades per 67 usuaris en dos dies. Aquestes imatges van ser visites per 163.391 usuaris i varen obtenir 33.402 likes. Amb les etiquetes #InstaOlot #InPyrenees i #Olotx2, es podia participar i seguir l’activitat als perfils de les xarxes socials Costa Brava i Pirineu de Girona.

Els guanyadors dels premis de les diferents categories s’han anunciat a través del canal d'Instagram @costabravapirineu amb l'etiqueta #InstaOlot #InPyrenees #Olotx2. Els guanyadors gaudiran d’estades i àpats a la mateixa ciutat en establiments com l’hotel La Perla, els apartaments Mas El Carrer i el restaurant Cafè Europa.

L’activitat Instagram your city és una nova fórmula de promoció i difusió dels atractius turístics de les poblacions turístiques de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les xarxes socials impulsada pel Patronat de Turisme. S’hi poden adherir els municipis turístics que ho sol·liciten com han fet l’Escala, Lloret de Mar, Figueres, etc.

A la imatge, fotografies guanyadores de l’activitat «Instagram your city» d’Olot.

 

 

 

 

 

Per a més informació:

Premsa Patronat

vmas@costabrava.org

Tel. 972 208 401

M. 686 363 656

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2