FCC-Segell-banner4
Antoni Llena al Museu d’Art de Cerdanyola

Exposicions

Antoni Llena al Museu d’Art de Cerdanyola

bonart cerdanyola del vallès - 04/03/13
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logo180x180
El dijous dia 7 de marça les 20 h. el Museu d’Art de Cerdanyola presenta l’exposició Antoni Llena. SOS: senyals de fum des d’un subsòl produïda per la Diputació de Barcelona que recull una selecció de dibuixos confeccionats per l'artista des de l'any 2008

La mostra és, principalment, una gran teranyina de dibuixos confeccionada dia rere dia, des de l'any 2008. D'aleshores ençà, en paral·lel amb d'altres projectes, l'artista, duu a terme una feina quotidiana, volgudament rutinària i exigent en el procés. Més de quatre mil dibuixos, a principis de 2012, fets sobre un paper intencionadament modest, es van escrivint com les pàgines d'un llibre que l'ocupen obsessivament. Aquesta exposició presenta una mostra dels dibuixos d'aquest procés artístic d'anys, concretament els realitzats durant un mes, algunes obres dels anys seixanta, que són la premonició de tot plegat, el Viatge d'hivern i tres peces volumètriques més d'execució recent.

L'exposició es podrà visitar fins al 5 de maig del 2013. Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet i la Fundació Palau Centre d'Art Caldes d'Estrac.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021