M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
“Natures imaginàries” de Miquel Mas a la Galeria Punt d’Art

Exposicions

“Natures imaginàries” de Miquel Mas a la Galeria Punt d’Art

bonart terrassa - 08/04/13
Nial nou-180x178Peral_Banner-Bonart_180x180

L’obra de Miquel Mas (Rubí, 1948) torna a la ciutat després de cinc anys. La galeria Punt d’Art, del carrer Volta número 12, presenta l’obra d’aquest artista amb una exposició titulada Natures Imaginàries i que es podrà visitar fins el 3 de maig. L’última vegada que aquest pintor va exposar a Terrassa va ser el 2008, a la que era la Galeria Ricard.


Mas té un domini pictòric sorprenent. De l’hiperrealisme ha anat evolucionant cap a un món figuratiu oníric, amb gran predomini dels colors vius. En aquesta exposició s’hi poden observar diferents tipus de bodegons, de formes molt diverses, però amb un mateix estil. En primer terme trobem el bodegó ple de fruites i fins i tot alguna fruita que ha caigut d’aquest, fet que porta a una naturalitat. El fons de l’obra també està molt elaborat, amb una tècnica que recorda al cubisme, format per diferents figures geomètriques.


En les natures, l’artista mostra concebre l’art com a quelcom que va més enllà de plasmar pintura al suport, en aquesta ocasió de fusta, busca en el seu imaginari els objectes onírics que vol compartir amb l’espectador. D’aquesta manera aconsegueix crear fantasies a partir de realitats naturals, belles, que descansen eternament.


Miquel Mas va iniciar la seva trajectòria artística de ben jove, va exposar per primera vegada amb només 13 anys. Va estudiar disseny gràfic a la coneguda i prestigiosa Escola Massana de Barcelona i va aprendre litografia en el Conservatori de les Arts del Llibre de Barcelona.  Des de llavors que ha anat evolucionant la seva tècnica. A part de Terrassa, la seva obra ha passat per Rubí, Barcelona, Sabadell, Igualada, Girona, Vic, Palma de Mallorca, Castelló, Galícia, Saragossa i ha traspassat fronteres en direcció cap a Alemanya, França i Mèxic. Mas sempre ha mostrat un treball pacient i acurat, amb un gran domini de les formes que no deixa indiferent al públic. Els terrassencs podran acostar-se a la seva obra exposada a la galeria Punt d’Art per gaudir del retorn de l’artista.


 

Et poden
Interessar
...