download

Biblioteca

La col·lecció Josep Pla de la Diputació reedita les memòries d’Aurora Bertrana

La col·lecció Josep Pla de la Diputació reedita les memòries d’Aurora Bertrana
bonart girona - 09/04/13

El proper dimecres, 10 d’abril, a les 17 h, a la Sala Gòtica de la biblioteca del Campus del Barri Vell de la Universitat de Girona, tindrà lloc la presentació de Memòries fins al 1935 i Memòries. Del 1935 fins al retorn a Catalunya, d’Aurora Bertrana, vint-i-novè títol de la col·lecció Josep Pla de la Diputació de Girona.

Seguint amb l’objectiu de la col·lecció de donar a conèixer obres literàries fonamentals per a la història de les lletres gironines, s’han reeditat les memòries de l'escriptora Aurora Bertrana en dos volums. Els curadors de l’edició, Dani Vivern, Lluís Muntada i Anna Almazan, expliquen que, si bé l’escriptora va publicar cap a una vintena d’obres, potser el seu gran projecte són aquestes Memòries, malauradament inacabades.

Diuen, del seu estil literari, "que és d’una gran modernitat, amb arguments molt ben travats" i que "sempre beu de la deu de les seves vivències". La presentació d’aquesta reedició comptarà amb la participació d’Antoni Solà, diputat de Cooperació Cultural de la Diputació de Girona; de Joaquim M. Puigvert, vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura de la UdG; de Mariàngela Vilallonga, catedràtica de llatí de la Universitat de Girona, i de Lluís Muntada, director de la col·lecció. Durant l’acte, Josep Bassal, professor de violoncel del Conservatori de Girona, interpretarà unes peces.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88