0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Notícies

Acció Cultura! a l’Espai Jove la Fontana

bonart barcelona - 11/04/13

El 4 de maig tindrà lloc a l'Espai Jove la Fontana de Barcelona la segona edició de Acció Cultura!, una iniciativa que reivindica el paper de la cultura i que aquest any vol constituir-se com a plataforma de difusió de projectes culturals emergents.

Acció Cultura! és un projecte creat per un grup de joves decidits a fer de la seva passió per la cultura, la seva professió, en un context que no ho posa gens fàcil. Cansades de la falta de recursos, de les actituds pessimistes i de polítiques que menyspreen la cultura, volen passar a l'acció. Els seus objectius són consolidar-se com una plataforma que permeti donar veu a aquelles persones que segueixen lluitant per desenvolupar i mostrar la seva creativitat i crear un esdeveniment en el qual gaudir i fer gaudir amb la cultura. 

Aquesta iniciativa va començar la seva activitat fa una mica més d'un any i es va materialitzar el passat 4 de maig en una trobada de més de vuit hores dedicades a la cultura amb live grafiti, tallers participatius, eslam, bandes emergents, projectes audiovisuals i música electrònica a l'Espai Jove La Fontana de Barcelona. Després del suport rebut en la primera edició de Acció Cultura! estan preparant aquesta segona edició sota el lema Reclamem Cultura, fent Cultura. Actualment estan immerses en un procés de micro-finançament a través de la plataforma Verkami, amb la finalitat d'aconseguir els recursos necessaris per a la producció de l'esdeveniment.

Limit_obert_Bonart_180x180 pxthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90