JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Vuk Jevremovic exposa pintura i curts animats a l’Edifici Miramar

Vuk Jevremovic exposa pintura i curts animats a l’Edifici Miramar
bonart sitges - 11/04/13

Sota el títol 25 anys de traç vital, l'artista Vuk Jevremovic exposa una selecció de pintura i curts animats a l'Edifici Miramar, una exposició que coincideix amb els seus 25 anys de trajectòria artística. La mostra s'inaugurarà divendres 12 d'abril, a les 19 h. i romandrà oberta fins al 26 de maig.

Jevremovic ha volgut reunir en un únic espai tota l’energia vital que desprèn de la seva obra. Una obra que, segons l’artista, reflexa una força natural que es percep tant en les peces pictòriques com en el moviment de les mateixes, resultat del pas que va realitzar durant la seva trajectòria cap al món de l'animació.

L'exposició s'estructura en tres seccions. Spaces recull les obres sobre espais arquitectònics, un període que coincideix amb els seus estudis d'Arquitectura a Belgrad. Faces recull els rostres, un període en que substitueix les línies gruixudes i plenes de material plàstic per la simplicitat i la pinzellada fina. La tercera de les seccions, Beasts, mostra el talent de l’artista per captar el moviment i pes corporal en animals salvatges, com son els nyus i els lleons.

Vuk Jevremovic va néixer a Frankfurt, però va passar la seva infantesa a Belgrad. Els estudis d'Arquitectura, la pintura i el dibuix, el van portar a exposar per primera vegada al 1986, arribant a ser considerat com un dels artistes joves més prometedors de l’antiga Iugoslàvia.

A la dècada dels 90 es va traslladar a Munic, on es va formar en Belles Arts de la mà dels professors Gerhard Berger i Joseph Kosuth. La seva incorporació al món de l’animació l'ha portat més recentment a crear curts, alguns dels quals, Diari (2000) i La paciència de la memòria (2009) van ser finalistes per als Oscar com a millor curt d’animació. Jevremovic ha estat també membre de jurats internacionals. Actualment resideix a Sitges.

 

300x300Premi_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90