banner-1280x150-gene

Certàmens

Cent expositors a la fira Arts Libris que se celebra a Arts Santa Mònica

Cent expositors a la fira Arts Libris que se celebra a Arts Santa Mònica
bonart barcelona - 18/04/13

Del 20 al 23 d'abril se celebra a Arts Santa Mònica Arts Libris, fira internacional de lllibre i edicions d'art, fotografia i disseny de Barcelona que segueix creixent. La quarta edició compta amb al voltant de cent expositors, entre galeries d'art i fotografia, editors de bibliofília contemporània i fotollibre, tallers artesans, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d'art i disseny. Els artistes convidats a l'edició d'enguany son Tacita Dean i Peter Fillingham, com artistes internacionals i America Sánchez com a artista nacional. Arts Libris ocuparà tot l'espai de l'Arts Santa Mònica, amb les primeres dues plantes destinades als estands dels expositors, tallers i conferències. A la tercera planta si podrà visitar l'exposició Passant Pàgina. El llibre com a territori de l'Art, dedicada a la història de llibre d'artista i comissariada per Rocío Santa Cruz i Oscar Guayabero. 

Arts Libris és una idea, projecte i producció de Raíña Lupa, s.l. Raíña Lupa va neixer a París l'any 1994. L'any 2002 el projecte va continuar a Barcelona, amb una nova línia editorial. Actualment s'ha associat amb la galeria MasArt, iniciant un project galerístic comú anomenat +R, que es troba al carrer Sant Eusebi de Barcelona.

Els participants a Arts Libris son 13 L Llibres d'artista de Barcelona, Comanegra de Barcelona-Pontevedra, 13Zen de València, AL MA de Londres i Barcelona, Apart Edicions de Barcelona, Art Barcelona, Artalabast de Barcelona, Arts Coming de Mataró i Barcelona, Arts University de Lymington, Atelier de París, bonart de Girona i Barcelona, Bside Books del Vallès Oriental, Ca l'Isidret de Sant Martí Sarroca, Cànem Galeria de Castelló, Círculo del Arte de Barcelona, Círculo Vicioso de Mèrida, Col·lectiu un més un de Barcelona, Cole i Contreras de Sitges, Conservatori de les Arts del Llibre de Barcelona, Còpia de Barcelona, Crani Editorial Concreta de Lladó, De la Pulcra Ceniza de Barcelona, ESDA Llotja de Barcelona, Edicions Anómalas de Barcelona, Inka Martí-Ediciones Atalanta, Edicions Lasseis cuatro de València, Edicions 1010 de Barcelona, Collodion de Mers/Indre, Editorial Gustavo Gili de Barcelona, Escola d'Art i Disseny Edra de Rubí, Eduard Amigó Cuscó de Sant Cugat, Eina de Barcelona, Naufraguito de Barcelona, El Taller de Sitges, Eldital'Ull de Barcelona, Enric Montes de Barcelona, Escola d'Art del Treball de Barcelona, Escola d'Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, Escola Massana de Barcelona, Estudio Ductus de Saragossa, Facultat de Belles Arts de València, Fiesta Edicions de Madrid, François Righi d'Ivoy-Le-Pré, Fundació Pere Mitjans de Barcelona, Fundació Setba de Barcelona, Galeria Alegria de Barcelona i Madrid, Galeria Cadaqués, Galeria H20 de Barcelona, Galeria Sicart de Vilafranca del Penedès, Galeria Tagomago de Barcelona i París, Galeria Trama de Barcelona, Galeria Valid Foto de Barcelona, Gonzalo Garcia Barcha i Pia Elizando de Méxic, Grop de Torredembarra, Half House de Barcelona, Hannah Byles de Poole, Iconomoteur d'Avenay, Imprimerie d'Alsace de París, Jano Associació de Barcelona, Joan Peris de Barcelona, Kitschic Edicions de Barcelona, Kollektiv Tov Verlag de Berlin, Kowasa de Barcelona, www.libreriaelastillero.com, Llibreria Laie de Paris, Malaxe de Barcelona, +R i Raíña Lupa de Barcelona, Moreno i Soria de Terrassa, Murta Edicions d'Arenys de Munt, Museu Molí Paperer de Capellades, Onomatopee d'Eindhoven, Origami Arts de Barcelona, Patricia Sicardi de Cadaqués, Phree de Madrd, Poursuite de París, Puntodepapel de Múrcia, red 03 Art Gallery de Barcelona, Rosa Cubica de Barcelona,Sandra March de Barcelona, Sigilosament Colectivo, Standard Books de Barcelona, Steidlville de Barcelona, Swab de Barcelona, Taller de gravat Roser Sales de Barcelona, Taller de gravat Manera Negra-Lupusgràfic Edicions de Barcelona i Girona, Taller Esquina de Barcelona, The Friday Morning Coffee de París, Tinta Invisible de Barelona, Tristan Barbará de Barcelona, Typostudio de Castelldefels, Urban Gallery de Barcelona, Venticuatro Editions de Madrid, Visualmaniac de Madrid i www.llibres-artesans.com de Manresa.

La fira Arts Libris va ser inaugurada el dissabte dia 20 d'abril amb la presència de Ferran Mascarell, conseller de Cultura; Xavier Trias, alcalde de Barcelona; Jordi Selles, director general de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals; Vicenç Altaió, director d'Arts Santa Mònica i Rocío Santa Cruz, directora d'Arts Libris.

En el decurs de la fira hi haurà presentacions de llibres i projectes dels expositors, signatures de llibres, tallers, el premi Fundació Banc Sabadell, visites guiades a diferents institucions de Barcelona que tinguin fons sobre obra gràfica, fotografía i llibre d'artista... A més de l'exposició Passant Pàgina la fira acull l'exposició Offpaper, Feed muy Lambs de Tacita Dean i Peter Fillingham,  Paloma al aire del fotógraf Ricardo Cases i Atzavara #1 Arxiu d'imatges invasores de Jordi Mitjà.

Bonart Cultural participa a la Fira Arts Libris a l'estand 80.

A la imatge, Vicenç Altayó, Ferran Mascarell, Xavier Trias i Rocio Santa Cruz visitant un dels estands de la fira en la jornada inaugural d'Arts Libris.

banner-oro-180x180-geneBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90