Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Darwin" al Museu Marítim des del 10 de maig

\
bonart barcelona - 25/04/13

Del 10 de maig a l’1 de setembre del 2013 el Museu Marítim de Barcelona presenta l’exposició Darwin, exposició provinent del American Museum of Natural History de Nova York. L’exposició Darwin és la més important que s’ha fet mai sobre el famós científic anglès. Compta amb la col·lecció més nombrosa de peces relacionades amb el científic i els seus descobriments a nivell mundial. És la mostra que més aprofundeix tant en el personatge com en el seus coneixements, una retrospectiva amb tot detall que transporta al visitant als espais on Darwin va passar més hores: al seu estudi, reproduït a mida real, al vaixell Beagle, etc.   

I és que Charles Darwin és considerat un dels científics i biòlegs més famosos de la història, mundialment conegut per la seva teoria recollida a "L'origen de les especies". Darwin va realitzar un viatge marítim, que va durar cinc anys, a bord del vaixell anglès HMS Beagle. Aquest vaixell el portaria a una travessa al voltant del món viatjant a través dels continents des de la costa anglesa fins a les costes de sud-Amèrica, algunes illes al Pacífic i les costes australianes. En aquesta expedició científica Darwin va col·leccionar la major part dels espècimens que li van permetre a partir d’un treball molt  metòdic i rigorós de més de vint anys formular la teoria de l'evolució per selecció natural. 

Al seu retorn del viatge amb el Beagle, Charles Darwin es va traslladar amb la seva família a la Down House, un poblet proper a Londres. A l’exposició el visitant podrà veure, entre d’altres, la reproducció a mida real de l’estudi de Darwin en aquesta casa, on va passar tantes hores estudiant la teoria de l’evolució humana. Teoria que encara ara constitueix la base de la síntesi evolutiva moderna, la base de la biologia, ja que proporciona una explicació lògica de la diversitat de la vida que amb els nous descobriments s’ha pogut ratificar.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90