JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

Les revistes d'ARCE participen a la Fira del Llibre

Les revistes d\'ARCE participen a la Fira del Llibre
bonart bons aires - 25/04/13

L'Associació de Revistes Culturals d'Espanya (ARCE) compta amb estand propi en la Fira del Llibre de Bons Aires, que se celebra del 23 d'abril al 13 de maig. ARCE participa en les Jornades Professionals de la Fira que es clausuren el 25 d'abril. L'exposició de les revistes associades ocupa els estands 5008 i 5010 de la Fira.

Dins del Programa de presentacions, trobades i conferències de les Jornades Professionals, s'han celebrat diverses taules rodones sobra la situació i perspectives de les relacions de negoci d'Argentina amb altres països. Manuel Ortuño, president d'ARCE, ha participat, en representació de l'Associació, en la Taula Fer negocis amb Espanya, organitzada per la Fundació El Llibre i l'ambaixada d'Espanya, en la qual també han intervingut Juan Casamayor (Pàgines d'Escuma) i Víctor Freixanes (Galàxia). Coordinava la taula Íñigo Febrel Melgarejo, agregat comercial de l'ambaixada d'Espanya a l'Argentina.

Les revistes culturals d'ARCE disposa també amb un espai expositiu permanent en el Centre Cultural d'Espanya a Bons Aires. El CCEBA Centre Cultural d'Espanya a Bons Aires forma part de la Xarxa de Centres de Cooperació Cultural de l'AECID, Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament. Entre les seves línies de programació es destaquen les activitats formatives, exposicions, concerts, projeccions audiovisales, trobades, presentacions, espais de debat i publicacions dedicats a les arts, la gestió cultural, la comunicació, la difusió científica i les noves tecnologies.

La revista bonart, amb ARCE, participa en aquest esdeveniment literari de Bons Aires. 

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1banner-oro-180x180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88