banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

“Jazz en moviment #2” de Toni Padrós a El Gravat

“Jazz en moviment #2” de Toni Padrós a El Gravat
bonart vic - 03/05/13

Toni Padrós s’inicia en el món de la fotografia l’any 1973 quan coincideix amb Albert Guspí director del Grup Taller d’Art Fotogràfic de Barcelona on Padrós hi fa un curs de fotografia formant part del grup d’artistes que configuren la Galeria Spectrum (Barcelona), exposa a diferents ciutats de la península com Eivissa o Saragossa.

Als anys 80 té un parèntesi llarg on aparca la faceta de fotògraf que recupera a partir del 2001. És en aquesta nova etapa on es retroba amb les seves dues grans passions, fotografia i jazz, un cop ja instal·lat a Vic freqüenta la Jazz Cava sovint i és on, segons ell, es retroba a fer fotografia de veritat. El jazz per Toni Padrós és un estat d’ànim constant que l’han acompanyat sempre des de la infantesa.

Les fotografies que es poden veure a El Gravat, Jazz en moviment #2, és la continuació d'un treball que ve des del 2004 on es compaginen les passions del l'autor pel jazz i la fotografia, fugint de ser espectador o oient de la música. No es tracta de deixar constància d'un concert, es tracta de participar-hi, interpretar la música i fer-la imatge de manera lliure, improvisada, sentida i emocionada. Aquesta exposició s’inclou dins la programació dels actes complementaris del Festival Jazz Vic que se celebrarà del 2 al 12 de maig. La mostra es podrà visitar fins al 30 de maig.

DP_Bonart-180x180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90