Banner 817x68 CAT

Exposicions

Inauguració de l'exposició "André Ricard i el Mas Casadevall" a El Puntal

bonart Banyoles - 05/05/13
Inauguració de l\'exposició \
180x180-1Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px

La Fundació Lluís Coromina ha inaugurat al seu edifici El Puntal de Banyoles (carrer Girona, 155), l’exposició: André Ricard i Mas Casadevall: 25 anys de disseny social i autisme, una iniciativa que vol donar a conèixer les diferents propostes creatives que el dissenyador André Ricard ha projectat en exclusiva per un dels centres d’inserció d’autistes de referència a Catalunya: el Mas Casadevall al Pla de l’Estany. L’exposició, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Girona i de bonart cultural, té la curadoria del crític d’art Ricard Planas, la coordinació de Pep Mendoza i textos de Quim Fernàndez. Es podrà visitar fins al 31 de juliol del 2013.


El dissenyador André Ricard ha estat present a la inauguració. Ha intervingut en el capítol de parlaments juntament amb Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona; el periodista Quim Fernández; Lluis Coromina, president de la Fundació Lluis Coromina; Lluis Desoi, president del comité executiu de la Fundació Mas Casadevall i Ricard Planas, curador de l'exposició i director artístic d'El Puntal.


A les imatges, a dalt, presentació de l'exposició; a sota, vista parcial de la sala; André Ricard, Lluis Desoi i Lluis Coromina; Josep Maria Cullell, president del Patronat de la Fundació Mas Casadevall, Xavier Soy, vicepresident de la Diputació de Girona i Lluis Coromina (Fotos Pere Duran).

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68