FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Fortuny, el mite" rep 1.600 visitants en la primera setmana d'obertura

bonart reus - 06/05/13
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Gif_Viladot_180x180_2

L’exposició Fortuny, el mite, inaugurada al Museu de Reus (raval de Santa Anna, 59) el passat 26 d’abril, ja ha rebut la visita de 1.606 persones fins el diumenge, 5 de maig. En aquest període de set jornades obert al públic, el Museu ha tingut una mitjana de 230 visitants.


La bona acollida de l’exposició antològica dedicada al pintor reusenc Marià Fortuny i Marsal s’ha notat especialment els dissabtes, el dia de la setmana que ha registrat una quantitat més elevada de visitants. Des d’aquest diumenge passat, la mostra obre també els diumenges i festius entre les 11.00 h i les 14.00 h. De dimarts a dissabte, l’horari és d’11.00 a 20.00 h. Els dimecres i els dissabtes s’han programat visites comentades a les 18.00 i a les 19.00 h.


Aquesta exposició és una coproducció entre l’Institut Municipal de Museus de Reus i el Museu Nacional d’Art de Catalunya, museu que aporta un important nombre d’obres del seu fons, entre les quals destaca el quadre La vicaria. Altres institucions que han cedit obres per l’exposició són el Museu de Montserrat i la Reial Acadèmia Catalana de les Belles Arts de Sant Jordi. Els comissaris de la mostra són el professor d’Història de l’Art de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Àngel Carbonell, i el cap del gabinet de dibuixos i gravats del MNAC, Francesc Quílez. Fortuny, el mite es podrà visitar fins al dia 7 de setembre.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022