Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

El carrer de la Creu es convertirà en el “Carrer del Còmic”

El carrer de la Creu es convertirà en el “Carrer del Còmic”
bonart sant cugat del vallès - 15/05/13

Del 31 de maig al 2 de juny del 2013 se celebra el Carrer del Còmic en el carrer de la Creu de Sant Cugat del Vallès, una nova iniciativa per a fomentar la cultura del còmic a Sant Cugat, dins d’una nova línia d’activitat cultural de Canals-Galeria d’Art, que s’anomena Canals Culturals i que fa néixer un nou esdeveniment per a fomentar la cultura gràfica i el món de còmic.

En un espai a cel obert i totalment gratuït per als visitants, es celebra aquesta primera edició que vol tindre continuïtat a la ciutat, i que deixa oberta la possibilitat que la iniciativa també s’exposi a d’altres indrets del país. Durant aquests tres dies, professionals relacionats amb la cultura gràfica i el còmic exposaran les seves obres i treballaran als diferents estands situats a la via pública. També hi haurà empreses afins al món del còmic. Al Carrer del Còmic hi haurà autors, editors, edicions de còmics i objectes relacionats en aquest sector, signatura d’exemplars, escoles de dibuix, còmic i disseny i un llarg etcètera d’activitats que ens ajudaran a descobrir aquesta vessant artística i cultural, que té al nostre país creadors de primera línia.

A més d’altres activitats, al Carrer del Còmic signaran exemplars els dibuixants del gènere Esteve Polls, Daniel Zarzuelo, Daniel Estorach, Julián López..., alguns d’ells viuen a Sant Cugat. El carrer també ofereix una primera oportunitat a molts joves de la ciutat i de la comarca que ja han publicat els seus primers còmics.

Del divendres 31 de maig, al diumenge 2 de juny, amb horari ininterromput de 10 h. a 21 h., es pot veure a Canals-Galeria d’Art una exposició de dibuixos originals del personatge El Llanero Solitario, del dibuixant Esteve Polls.

A la imatge, "Longe Range (El llanero solitario)" d’Esteve Polls.

 

 

 

La-Galeria-201602-recurscanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88