FCC-Segell-banner4
El carrer de la Creu es convertirà en el “Carrer del Còmic”

Notícies

El carrer de la Creu es convertirà en el “Carrer del Còmic”

bonart sant cugat del vallès - 15/05/13
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Eude, generic

Del 31 de maig al 2 de juny del 2013 se celebra el Carrer del Còmic en el carrer de la Creu de Sant Cugat del Vallès, una nova iniciativa per a fomentar la cultura del còmic a Sant Cugat, dins d’una nova línia d’activitat cultural de Canals-Galeria d’Art, que s’anomena Canals Culturals i que fa néixer un nou esdeveniment per a fomentar la cultura gràfica i el món de còmic.


En un espai a cel obert i totalment gratuït per als visitants, es celebra aquesta primera edició que vol tindre continuïtat a la ciutat, i que deixa oberta la possibilitat que la iniciativa també s’exposi a d’altres indrets del país. Durant aquests tres dies, professionals relacionats amb la cultura gràfica i el còmic exposaran les seves obres i treballaran als diferents estands situats a la via pública. També hi haurà empreses afins al món del còmic. Al Carrer del Còmic hi haurà autors, editors, edicions de còmics i objectes relacionats en aquest sector, signatura d’exemplars, escoles de dibuix, còmic i disseny i un llarg etcètera d’activitats que ens ajudaran a descobrir aquesta vessant artística i cultural, que té al nostre país creadors de primera línia.


A més d’altres activitats, al Carrer del Còmic signaran exemplars els dibuixants del gènere Esteve Polls, Daniel Zarzuelo, Daniel Estorach, Julián López..., alguns d’ells viuen a Sant Cugat. El carrer també ofereix una primera oportunitat a molts joves de la ciutat i de la comarca que ja han publicat els seus primers còmics.


Del divendres 31 de maig, al diumenge 2 de juny, amb horari ininterromput de 10 h. a 21 h., es pot veure a Canals-Galeria d’Art una exposició de dibuixos originals del personatge El Llanero Solitario, del dibuixant Esteve Polls.


A la imatge, "Longe Range (El llanero solitario)" d’Esteve Polls.


 


 


 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021