0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Les galeries del G.I.C. s'incorporen a l'associació Art Barcelona

Les galeries del G.I.C. s\'incorporen a l\'associació Art Barcelona
bonart barcelona - 16/05/13

El 15 de maig s'ha formalitzat un acord de fusió mitjançant el qual les galeries que fins ara pertanyien a l'Associació Galeries Independents de Catalunya (G.I.C.) han passat a formar part de l'Associació Art Barcelona. Es tracta de la culminació d'un llarg procés de diàleg iniciat fa un any per la junta anterior d'Art Barcelona i la del G.I.C. que ha conduit a una fusió i a la conseqüent dissolució de l'associació Galeries Independents de Catalunya. L'assemblea d'Art Barcelona celebrada el 15 de maig ha elegit Miguel Ángel Sánchez, d'ADN Galeria com a membre de la junta directiva.

Ambdues associacions valoren la integració "com un pas important dels galeristes d'art contemporani de Barcelona que permetrà enfortir-ne la projecció, tant en el territori com internacionalment, endegant nous i ambiciosos projectes que donaran mes vigor al sector". En la nota conjunta que signen Alex Nogueras, president del G.I.C. i Joan Anton Maragall, president d'Art Barcelona, es diu que "en moments difícils per l'art contemporani, com per a la cultura en general, considerem especialment positiu haver arribat a un acord que significa donar unió, força i estímul a la tasca que estan desenvolupant 27 galeries, en molts casos amb una forta implantació tant en l'àmbit internacional com a Barcelona".

L'Associació Art Barcelona queda, des d'ara, composada per les següents galeries: ADN Galeria, Àngels Barcelona, Galeria Ferran Cano, Galeria Estrany de la Mota, Galeria Eude, Galeria Joan Gaspar, Galeria H2O, Kowasa Gallery, Galeria Miguel Marcos, Galeria Marlborough Barcelona, N2 Galeria, Galeria Nogueras Blanchard, Galeria Palmadotze, Galeria Joan Prats, Polígrafa Obra gràfica, Galeria ProjecteSD, Galeria Alejandro Sales, Galeria Senda Galeria Senda-Espai 292, Galeria Carles Taché, La Taché Gallery, Galeria Toni Tàpies, Galeria Trama, Galeria Alonso Vidal, +R Galeria i 3 Punts Galeria.

A la imatge, interior de la galeria Trama, una de les integrants de l'Associació Art Barcelona.

SS_Bonart-180x180-OnlineNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90