2024 Inserció Bonart Segell IMPULSA CULTURA

Exposicions

"Richard Wagner i Adrià Gual" al Museu d'Història de Catalunya

\
bonart barcelona - 27/05/13

El dia 29 de maig, a les 12 del migdia, al Museu d’Història de Catalunya (Pl. Pau Vila, 3, Barcelona) es presentarà l’exposició Richard Wagner i Adrià Gual. Els plafons perduts de l’Associació Wagneriana. La mostraes podrà visitar al Museu fins el 29 de setembre.

L’exposició respon a una iniciativa d’Amics del Liceu, ha estat produïda pel Departament de Cultura i comissariada per la historiadora de l’art i gestora cultural Lourdes Jiménez. En ella, hi destaquen els 12 plafons sobre drames wagnerians que va realitzar Adrià Gual per a l’Associació Wagneriana (1902-1904) i que decoraven la seva seu.

En total, dotze llenços sobre tela que, fins al moment, tan sols eren coneguts per unes antigues fotografies de l’època que donaven testimoni de la sala de concerts.

En la presentació, que tindrà caràcter previ a l’acte oficial d’inauguració, que es farà al vespre d’aquell mateix dia, hi serà present la comissaria de l’exposició, Lourdes Jiménez, el subdirector general de Promoció Cultural, Joan-Francesc Ainaud; el secretari d’Amics del Liceu i coordinador del bicentenari Wagner, Ramon Bassas  i el director del museu, Agustí Alcoberro.

LS_Online_BONART_180X180-25CC_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88