banner-elscatala-817x88px
Es publica la llista dels vint estudis d\'arquitectes que opten a fer el Thyssen guixolenc

Notícies

Es publica la llista dels vint estudis d'arquitectes que opten a fer el Thyssen guixolenc

bonart sant feliu de guíxols - 12/09/19
180x180 Banner-FERIARTE-ALa-Galeria-201602-recurs

La tramitació per a la construcció del Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols segueix el seu camí. El dia 11 de setembre de 2019 es van penjar, a l'espai web del perfil del contractant de l'Ajuntament, el nom dels estudis d'arquitectura que opten al concurs per a l'adjudicació. Són un total de vint empreses, i d'aquestes, un jurat n'escollirà cinc. El nom de les empreses es pot consultar de forma pública i transparent en l'espai web del perfil del contractant.


Aquest dijous, 12 de setembre, s'ha oficialitzat un pas més en la contractació, que ha estat comprovar una per una la vintena de propostes, que havien de tenir un seguit de requisits, els qual havien d'estar recollits en un pendrive. Han actuat en la reunió el segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament i regidor de Contractació, Josep Saballs, acompanyat de la Secretària del Jurat i del Coordinador de contractació de l'Ajuntament i tècnics informàtics. El jurat que haurà de fer una primera tria de cinc empreses ha participat en la trobada per videoconferència.


El museu Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ha d'acollir un fons permanent de la col·lecció de pintura catalana de Carmen Thyssen Bornemisza. Una part d'aquesta col·lecció s'ha donat a conèixer a través de les exposicions temporals als darrers anys, realitzades en períodes estivals.


A la imatge, detall de l'equip responsable de les contractacions.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura