banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

L’artista de Pollença Jaume Orejuela presenta 'Una cosa no quita la otra’

L’artista de Pollença Jaume Orejuela presenta \'Una cosa no quita la otra’
bonart pollença - 12/09/19

L’artista de Pollença Jaume Orejuela presenta la seva nova hipòtesi de treball basada en l'oposició entre dues formes de veure les imatges, i ho fa amb la mostra Una cosa no quita la otra integrada per pintures, escultures, dibuixos i aquarel·les. El treball es podrà veure a la galeria Dionís Bennàssar a partir del 14 de setembre.

Segons afirma Jaume Orejuela, "m'agrada pensar que el títol de l'exposició fa referència a les contradiccions en què m'enfronto a l'hora de pintar en el moment actual, és a dir l'època contemporània dominada per una sobrecàrrega d’imatges. D'una banda hi ha les imatges generades digitalment i que fan servir diferents tecnologies. Aquest tipus d'imatges són les que inunden la societat a través dels mitjans de comunicació massius. Un exemple, només en la meva col·lecció personal tinc més de 160.000 imatges fotogràfiques.

“D'altra banda hi ha les imatges creades a partir tècniques pictòriques les que em desperten sentiments atàvics i em connecten amb les habilitats que converteixen els homes en éssers humans. El meu plantejament proposa la confrontació entre aquests dos tipus d'imatges per generar una nova hipòtesi de treball i és en aquest sentit en què es pot entendre com una cosa no treu l’altra”, assegura l’artista.

A la imatge, detall d'una de les peces de Jaume Orejuela.
SS_Bonart-180x180-Onlinethumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88