FCC-Segell-banner4
Els dies 29 i 30 de juny, EspaiFoto al Palau Ducal

Notícies

Els dies 29 i 30 de juny, EspaiFoto al Palau Ducal

bonart medinaceli - 06/06/13
Banner-CMW-180x180px_v1-espBanerVictor04

Fotografia, crítica i reflexió. Aquestes són les tres premisses d'EspaiFoto, unes noves jornades de fotografia que pretenen aproximar el debat sobre aquest art al municipi de Medinaceli. Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració entre l'escola Espai d'Art Fotogràfic i la Fundació DeArte Contemporani i se celebrarà del 29 al 30 de juny al Palau Ducal de Medinaceli.


EspaiFoto-Medinaceli es constitueix com un espai obert al públic, en el qual es busca compartir les opinions i les experiències de professionals i aficionats a la imatge. A través de taules rodones, conferències, exposicions i tallers pràctics es promourà la reflexió fotogràfica en un entorn únic al Palau Ducal de Medinaceli.


Aquesta primera edició de EspaiFoto-Medinaceli prestarà una gran atenció a les inquietuds i els interessos d'aquells que s'inicien en el món de la fotografia. A més, quatre exposicions, que estaran instal·lades al Palau Ducal de Medinaceli, acompanyaran les jornades i les dotaran d'una pluralitat artística i estètica.


El dissabte 29 de juny, a les 13 hores, es presentarà el programa de les jornades i es procedirà a inaugurar les quatre exposicions. La presentació anirà a càrrec del director de la Fundació DeArte Contemporani, Miquel Tugores, i del director d'Espai d'Art Fotogràfic, Nicolás Llorens, i tindrà lloc al Palau Ducal de Medinaceli.


Durant el 29 de juny es realitzaran diferents taules rodones i conferències, per descobrir les possibilitats que ofereix l'art fotogràfic en l'actualitat i per saber com enfrontar-se al món professional. Aquestes xerrades culminaran amb la projecció de treballs fotogràfics al claustre del Palau Ducal a partir de les 22.30h.


El matí del 30 de juny es reservarà per a la realització d'un taller formatiu, que comptarà amb una part pràctica en el propi municipi. Les imatges resultat d'aquesta activitat es visionaran in situ dins del programa de les jornades EspaiFoto-Medinaceli, perquè els assistents puguin comentar i analitzar el treball en conjunt.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021