BONART-817x68px-Màscara
La Sala d\'Art Jove i el Museu Nacional presenten un nou projecte

Notícies

La Sala d'Art Jove i el Museu Nacional presenten un nou projecte

bonart barcelona - 15/09/19
180x180-1Baner_JMdMoral_Bonart_360x356_v2
La Sala d'Art Jove presenta Una gestió diferent del dolor a partir del 19 de setembre al Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Una gestió diferent del dolor presenta un recorregut sonor i textual alternatiu a les visites convencionals al Museu Nacional d’Art de Catalunya a través de 10 obres de la seva col·lecció.

Els audiorelats i textos que conformen l’app pretenen una actualització inclusiva de les narratives del Museu des de les subjectivitats de gènere, raça, classe, capacitat, edat i colonialitat; així com una mirada dels col·lectius marginats i persones alteritzades que rarament es veuen representades en els discursos oficialitzats.

Davant els consensos que construeixen el Patrimoni i el Museu com a artefactes de cultura i memòria, de vegades desactivats, despleguem aquí un itinerari de dissensos, calculadament histèric, conformat per referents musicals, fílmics i literaris de la cultura popular actual.

Una gestió diferent del dolor és un projecte seleccionat en la modalitat Art Jove de Patrimoni de 2018 i compta amb el procés de tutoria realitzat per Aimar Arriola.

A la imatge, Biga de la Passió, MNAC.

Et poden
Interessar
...