canal-mnactec-1280-150

Notícies

EL MUSEU DE LES AIGÜES FORMARÀ PART DE LA UNESCO – WATER MUSEUMS GLOBAL NETWORK

EL MUSEU DE LES AIGÜES FORMARÀ PART DE LA UNESCO – WATER MUSEUMS GLOBAL NETWORK
bonart barcelona - 15/09/19

A partir d’aquest trimestre, el Museu de les Aigües passarà a formar part de la Water Museums Global Network, una xarxa internacional que té com a objectiu conscienciar i promoure nous models de gestió més sostenibles. D’aquesta manera, es converteix en el primer museu d’Espanya en entrar en aquesta xarxa global que està sota el paraigües de la UNESCO.

La xarxa global de Museus de l’Aigua cimenta la seva activitat en l’educació i la investigació, seguint el fixat en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides i les activitats del Programa Hidrològic internacional (IHP) de la UNESCO. Creat el 1975, el IHP és l'únic pla intergovernamental dedicat a la recerca de l'aigua, la gestió dels recursos hídrics, l'educació en sostenibilitat i la conscienciació.  

El Museu de les Aigües, que enguany celebra el seu 15è aniversari, està ubicat a les instal·lacions de la Central Cornellà d’Aigües de Barcelona, responsables del subministrament d’aigua de gran part de la ciutat de Barcelona i àrea metropolitana i que s’han mantingut en funcionament de manera ininterrompuda des de 1909. El Museu té un ric patrimoni industrial i arquitectònic, en el qual destaca l’històric edifici modernista construït per l’arquitecte Josep Amargós o la recent reconstrucció de la cascada que Antoni Gaudí va dissenyar per la Casa Vicens.

A la imatge, detall del Museu de les Aigües.
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal