banner-1280x150-gene

Notícies

Cicle de cinema asiàtic al Casal Solleric

Cicle de cinema asiàtic al Casal Solleric
bonart palma - 31/07/13

L’Ajuntament de Palma i la Fundació Banc Santander han presentat al Casal Solleric el cicle de cinema asiàtic The new silk roads que es durà a terme cada dijous des de l’1 d’agost a l’11 de setembre. A la roda de premsa de presentació han assistit Maria José Massot, coordinadora general de cultura de l’Ajuntament de Palma; Pilar Ribal, directora gerent de la Fundació Palma Espai d’Art i  Menene Gras, comissària del cicle i directora de cultura i exposicions de Casa Asia a Barcelona.

Aquest primer cicle, The new silk roads, organitzat per la Fundació Palma Espai d’Art i Casa Asia, consta d’una selecció de sis pel·lícules que reflexa la vida quotidiana d’un ampli àmbit geogràfic, que abraça des de l’Iran fins el Japó. Menene Gras, experta en cinema asiàtic, ha realitzat per aquest cicle una selecció concreta i precisa, fruit del desig de mostrar una sèrie de temàtiques universals. Destacar el seu caràcter de cinema de culte, representatiu de les filmografies dels seus autors, que reporten a l’espectador a un viatge al temps i a l’espai.

Les pel·lícules se projectaran en versió original amb subtítols en castellà a les 21.30 hores al pati del Casal Solleric amb un aforament limitat de 80 persones a causa del format de la projecció. Per necessitats de programació, la darrera pel·lícula serà visionada dimecres dia 11 de setembre.

Baner-generic-180x180_thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal