970x250_appec2021

Exposicions

Magels Landet exposa collages i escultures a la Central del Pintor

bonart Moscou - 31/07/13
Magels Landet exposa collages i escultures a la Central del Pintor
Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356pxSAC-Bonart-180x180

Magels Landet, artista catalana amb projecció internacional, exposa a Moscou des del 31 de juliol fins al 12 d’agost, juntament amb dos artistes russos, Victor Bokarev i Vladimir Gobokov. L’exposició es titula 2+1 precisament per aquest agermanament entre dos artistes natius i una catalana.


Landet, que en aquest cas aporta escultures i collages, ofereix una part de la seva obra més representativa, en aquest cas de format petit, a la casa Central del Pintor. Magels Landet és graduada en Art per la Llotja de Barcelona. L’any 1986 va començar a exposar a Espanya i a diversos països del món. Des de 1992 es dedica a la realització de projectes multidisciplinars. En aquesta data inicia el seu primer projecte d’art i robòtica a l’Institut Für Machinenwesen im Baubetrieb, a la Universitat de Karlsruhe. Paral·lelament realitza escultures relacionades amb l’arquitectura. Els anys 1998-1999 fa la instal·lació d’art i robòtica Ens a l’espai: El comunicador amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya, a la Sala d’exposicions del Campus Nord.


Un projecte seleccionat en el setè Annual New York Digital Salon.Visual Arts Museum de Nova York va anar seguit amb una itinerància pel Círculo de Bellas Artes. Madrid; Triennale de Milano; Centre de Cultura Contemporània de Barcelona; Sala Camp. Alicante; Kabildo. Las Palmas; i Palacio de Naciones, a Lisboa. Dins el programa del Fòrum 2004 va participar a l’exposició Catalunya-País de trobada, al Palau Moja de Barcelona. L’any 2009 es va inaugurar una escultura seva, Còsmic Unió, a l’avinguda Barcelona de la ciutat alemanya de Colònia amb motiu del 25è aniversari de l’agermanament entre les capitals catalana i renana. Recentment ha exposat també a San Francisco i a Alemanya.

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2