BONART-817x68px-Màscara
Ángela Bonadies i Nathalia Manzo, artistes en residència a Addaya

Notícies

Ángela Bonadies i Nathalia Manzo, artistes en residència a Addaya

bonart alaró - 19/08/13
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_Claramunt_Bonart_360x356

Ángela Bonadies (Caracas, 1970) i Nathalia Manzo (Maracay, 1972) són les artistes en residència del mes d’agost a Addaya, Centre d’Art Contemporani d’Alaró.


Des de mitjans anys noranta Ángela Bonadies treballa principalment amb el mitjà fotogràfic, que complementa i completa amb l'escriptura i la recerca documental, interessada en l'arxiu, la memòria, les referències i cites, l'espai públic i l'espai privat i les estructures urbanes i rurals excepcionals com a radiografies d'aspectes socials i polítics.


Nathalia Manzo és comunicadora social i s'ha exercit des de fa més de quinze anys com a directora creativa audiovisual i com a editora gràfica en recents projectes i publicacions. La seva formació i experiència li permet construir conceptes i narratives a partir d'imatges i textos.


En el projecte per Addaya s'uneixen per plantejar un esbós de llibre amb el qual han viscut durant el mes de residència: convivències i contingències a l'illa de Mallorca. Els desplaçaments, les dificultats amb el transport públic i el privilegi dels turistes, els espais privats i públics, el turisme i la immigració, el global i el local barrejat en el "glocal", l'estiu com a arribada i sortida, l'aigua, la muntanya i els ponts, els camins i els bloquejos, les postals i la vida "real".

Et poden
Interessar
...