BONART-817x68px-Màscara
Poesia i art al Museu Deu

Notícies

Poesia i art al Museu Deu

bonart el vendrell - 27/08/13
180x180-1Baner_Fontcuberta_Bonart_360x356px

El dia 28 d’agost, a les set del vespre, l’obra de l’escriptora Rosa Fabregat i el llenguatge plàstic de Joan Descals es retroben a la sala del soterrani del Museu Deu d’El Vendrell.


Des del passat 24 de juny es pot veure al Museu Deu una exposició dedicada a aquest artista català, i des de llavors, aquesta institució cultural no ha parat d’organitzar actes entorn la figura de Joan Descals: tallers per a infants, activitats familiars… Aquest cop la intenció és aprofundir en la vessant més lírica i intimista de l’artista, la seva vinculació amb la paraula escrita, un tema recurrent en l’obra de Descals.


L’escriptora i farmacèutica Rosa Fabregat, és nascuda a Cervera i lleidatana d’adopció, i la seva obra compren tant la poesia com la narrativa, i ha col·laborat en nombroses publicacions periòdiques. Va ser habitual al Diari de Barcelona i en altres mitjans, com ara El Temps, Segre o Diari de Lleida. La seva obra ha estat traduïda a altres llengües, com ara l’alemany, el castellà, el rus o l’anglès.


Joan Descals i Rosa Fabregat conduiran la visita a l’exposició, establiran conversa amb els assistents a l’activitat, alhora que aprofundiran en el fet de què tot procès creatiu està viu i en constant evolució.


L’entrada és gratuïta per a tothom. Per a més informació: museudeu@elvendrell.net o 977666308.

Et poden
Interessar
...