Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

L’obra de Clara Vidal a la Blue Frame Gallery

L’obra de Clara Vidal a la Blue Frame Gallery
bonart barcelona - 18/09/19

Homenatge a Eileen Gray i altres dissenyadors és el títol de la nova exposició de pintura de l'artista barcelonina Clara Vidal organitzada per la Blue Frame Gallery de Barcelona.

L'obra de Clara Vidal (Barcelona 1954) està inspirada en l'arquitectura i el mobiliari d'Eileen Gray i d'altres dissenyadors del segle XX. Presenta un total de 16 obres realitzades en tècnica mixta (olis sobre tela, tinta xinesa i esgrafiats sobre paper) la seva temàtica és un elogi al talent i al treball d'aquestes figures destacades de l'arquitectura moderna.

Taules amb rodes, butaques asimètriques, sofàs, cuines i catifes amb motius geomètriques són part d'aquesta col·lecció que es podrà visitar fins al 23 d'octubre en aquesta galeria del Barri Gòtic de Barcelona.

Diplomada en Arquitectura d'Interiors pel Centre Superior de Barcelona IADE, posseeix, a més, una àmplia formació en dibuix, pintura i collage de la mà de grans artistes com Regina Giménez, Guillermo Peñalver Fernández, Gonzalo Elvira i Maribel Tàrrega. Ha rebut nombrosos premis i mencions en concursos de prestigi (Premis Ynglada Guillot de Barcelona, ​​Miquel Viladrich, Ricard Camí Premi BBVA de Pintura, Sanvicens de Sitges, Centelles, etc). Des de 2012 realitza nombroses exposicions individuals i col·lectives tant a Espanya com a l'estranger (Barcelona, ​​Girona, Tarragona, Madrid, Guadalajara, Màlaga, París, Milà, etc.).

A la imatge, detall d'una pintura de Clara Vidal.
Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1