banner-oro-1280x150

Exposicions

Duaita Prats inaugura al Museu Darder

Duaita Prats inaugura al Museu Darder
bonart banyoles - 16/09/13

El dia 14 de setembre s’inaugurava l’exposició “Les dones imaginàries” que l’artista Duaita Prats té instal·lada al Museu Darder de Banyoles fins el 14 d’octubre. La mostra gira entorn a la figura de les dones d’aigua, tot enllaçant natura i feminitat, i es presenta en tres parts: escultòrica, fotogràfica i etnogràfica, abraçant tot l’àmbit català. És la primera vegada que el Museu Darder aborda la temàtica de les aloges a les seves sales.

La inauguració fou molt concorreguda i comptà, entre d’altres, amb la presència dels escritors locals Josep Maria Massip i Àngel Vergés, que hi participen a través de textos referents a aquest món encantat i també com a conductors del col·loqui que s’hi cel·lebrarà el dia 28 de setembre. Com a representant municipal hi assistí el Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga, ja que la capital garrotxina és la ciutat natal de l’autora.

Duaita Prats es una persona polifacètica que s’ha desenvolupat en diferents vessants, sempre relacionades amb el món de la imatge i la comunicació. Dedicada a l’escultura els darrers anys, ha portat a terme entre d’altres el monument commemoratiu del VII Centenari del Santuari de la Mare de Déu del Mont, o l’escultura que premia anualment al “Jugador 10” de l’APT durant el Trofeo Conde de Godó de tennis, que enguany ha estat lliurada a Tommy Robredo.

(Fotos Enric Carré)

canal-mnactec-180-180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88