MG_Bonart-1280x150p

Certàmens

Daisuke Hishio presentarà la nova sèrie Dragon Ball Z al Saló del Manga

Daisuke Hishio presentarà la nova sèrie Dragon Ball Z al Saló del Manga
bonart barcelona - 04/10/13

L'animació japonesa tindrà un gran protagonisme en les activitats del XIX Saló del Manga de Barcelona amb la participació del director d'animació japonès Daisuke Nishio, realitzador de les sèries de Bola de Drac i Bola de Drac Z, a més de diversos dels seus llargmetratges, entre molts altres animes.


Daisuke Nishio (Hiroshima, Japó. 1959) es va unir a Toei Doga (actualment Toei Animation) com a animador en 1981. Després de treballar en diverses sèries de televisió, va ser ascendit a assistent de director en l'anime de Dr. Slump en 1982. Va debutar com a director a la sèrie de Bola de Drac en 1986 i va fer el mateix al cinema aquest mateix any amb Bola de Drac: La Llegenda de Shenron. Nishio també va dirigir la sèrie de Bola de Drac Z, i va treballar en diverses pel·lícules basades en els personatges d'Akira Toriyama com Bola de Drac: La princesa dorment del castell del dimoni (1988) o Torneu al meu Gohan (1989), El més fort del món (1990), Super batalla decisiva per la Terra (1990) o Els tres grans Supersaiyans (1992) de Bola de Drac Z, entre d'altres. També ha col·laborat en sèries d'animació com 3x3 Ojos , One Piece, Crying Freeman o el mencionat Dr. Slump. L'últim treball en el que li hem pogut veure dirigint ha estat el curtmetratge animat Odd One Out d'Halo Legends (2010) , basat en la popular franquícia de propietat de Microsoft. Daisuke Nishio ve al Saló del Manga de Barcelona, gràcies a la col·laboració de Selecta Vision, a presentar la nova edició restaurada i remasterizada de l'anime de Bola de Drac Z.


A més, el Saló comptarà amb l'exposició Dragon Ball Exhibition dedicada al popular anime d'Akira Toriyama . La mostra recrearà l'univers de Bola de Drac Z mitjançant dibuixos originals i material de treball exclusiu de l'equip de la sèrie i que tot just s'ha mostrat públicament. Una galeria de personatges ressuscitarà a Son Goku, Vegeta i la seva troupe, amb la possibilitat que els fans es fotografiïn en un photocall al costat d'actors disfressats dels seus protagonistes preferits.


El XIX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 31 d'octubre al diumenge 3 de novembre de 2013 als palaus 1 i 2 de Fira de Barcelona a Montjuïc. Al Palau 2 es trobaran els expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macro-espais de videojocs, sala d'actes, exposicions, àrea de restauració japonesa i altres activitats. El Palau 1 albergarà l'escenari on tindran lloc els concursos de cosplay i karaoke, a més d'actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics. Les sessions de projeccions d'anime tindran lloc als Arenas Multicines, situats al centre comercial situat davant del recinte firal a Plaça Espanya.


A la imatge, detall del cartell del Saló.


 


 

bonart-1_1Eude, generic

Et poden
Interessar
...