banner-elscatala-817x88px
El projecte artístic Alción viatja fins a Alemanya

Notícies

El projecte artístic Alción viatja fins a Alemanya

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Viladot_Bonart_360x356
Una part del projecte artístic Alción que va néixer i es va presentar a Borriana ha viatjat fins a Hannover, Alemanya.

Una de les exposicions més importants que s'han realitzat en els últims anys a Borriana, a càrrec del grup Elixir Creativo, ja ha tingut la seva primera visita fora de les fronteres espanyoles. 

En aquest cas, ha estat l'artista José Ferrer, amb els seus treballs “Paisajes de Madera e Ilusiones Encontradas”, entre altres obres, qui ha participat a la 22ª Fira Zinnober i al Sommerfest organitzat per Eisfrabrik. El fotògraf ha tingut l'oportunitat de donar a conèixer el projecte i el treball que el grup artístic va crear a la localitat de La Plana amb el patrocini de la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68