JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

La dansa de Lucy Fandel i Bailey Eng al Forn de la calç

La dansa de Lucy Fandel i Bailey Eng al Forn de la calç
bonart calders - 21/09/19

El CACis del forn de la calç, a Calders, acull la proposta de de dansa i cos de les artistes residents Lucy Fandel i Bailey Eng el diumenge 22 de setembre a les 19.30. L’objectiu de la trobada és convidar a la gent a relacionar-se creativament amb els seus propis paisatges geogràfics i corporals, amb una passejada guiada i una realització informal dels nostres descobriments.

A la natura, queda clarament abundant   que cada objecte i persona té una dansa   inherent: un ritme, un sentiment, una ressonància que es transforma amb el pas del temps. Per això, Fandel i Eng coreografien una conversa entre el moviment transformador que hi ha tant al terreny com al cos. El seu projecte s’aproxima a la pràctica del treball de camp mitjançant moviments multisensorials, de durada i impulsats per la curiositat. I es seu focus se centra en la pell de la terra: les estructures geològiques que la configuren, les persones que la travessen i la vida que s’amaga i flueix dins d’ella.

El Forn de la Calç és un espai dedicat a l’experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístiques. Situat en un dels conjunts de forns de calç més representatius del patrimoni industrial de Catalunya. Amb un programa educatiu basat en l’art contemporani i la sostenibilitat.

A la imatge, detall de Lucy Fandel.

inclassificablescanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1