banner-elscatala-817x88px
La flotabilidad neutra de Lois Patiño a la Galeria Vilaseco

Exposicions

La flotabilidad neutra de Lois Patiño a la Galeria Vilaseco

Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
El dia 26 de setembre a les 20:30h s'inaugura la segona mostra individual de l'artista Lois Patiño dins de la programació expositiva de la Galeria Vilaseco, al carrer Padre Feijoó, 5, de La Corunya.

Titulada Flotabilidad neutra, la mostra fa referència al submarinisme, just al punt en el qual el cos submergit troba l'equlibri precís en el qual ni s'enfonsa ni flota, sinó que roman suspès, en sincronia total amb el moviment de la massa d'aigua que l'envolta.

Aquest estat de suspensió en el medi aquós, controlat des de la concentració en un ritme pausat de respiració, et porta a un estat meditatiu en què els límits del cos es van diluint fins al punt de suspendre el temps.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68