FCC-Segell-banner4
Reflex Amsterdam participa a Expo Chicago

Certàmens

Reflex Amsterdam participa a Expo Chicago

bonart chicago - 22/09/19
BanerVictor04Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Reflex Amsterdam participa en l’edició del 2019 de l’Expo Chicago que tindrà lloc del 19 al 22 de setembre. La galeria hi assistirà amb una acurada sel·lecció de l'obra d'Helen Beard, Todd Hido, Iris Schomaker, Gavin Turk, Joel Morrison i Keith Coventry.

Diversos treballs han sortit directament dels estudis d'artistes, incloent-hi dibuixos d'Iris Schomaker, realitzats especialment per a la fira. Aquests treballs anteriorment no vistos formen part del cos de treball de Schomaker, que és una cerca contínua de l'equilibri de línies i superfícies geomètriques. De naturalesa tranquil·la, aquests treballs en paper incorporen una qualitat autoreflexiva, animant l’espectador a tornar a un estat de repòs. Es mostraran diversos dibuixos petits al costat dels grans dibuixos de Schomaker.

Helen Beard també ha estat treballant en una nova pintura titulada The Butterfly Effect i una selecció de petits estudis. El treball de Beard es caracteritza per l'ús de colors vius i una forta aplicació de superfície. La suavitat es torna a treballar a la visualitat dels cops de pinzell creant una tensió fascinant. Aquesta és la primera vegada que es mostra el treball de Beard en una fira als Estats Units.

A més, també s'hi exhibirà una obra de Gavin Turk. La seva obra explora el simbolisme de l'ou, així com el seu paper en l'art, plantejant preguntes sobre la disciplina i el paper de l'artista com a creador. Holy Egg forma part d’una sèrie d’apropiacions de la bella di Dio (El final de Déu) de Lucio Fontana. La sèrie de Turk juga amb nocions de l’autenticitat de l’art, així com l’aura de l’obra d’art, al·ludint al simbolisme religiós associat a l’òvul, així com a una llarga relació històrica entre art i religió, iconografia i iconoclàstia.

També es mostrarà una obra de la sèrie Pure Junk de Keith Coventry. L'adopció minimalista en blanc de Coventry sobre el logo emblemàtic de McDonald's pertorba la puresa del modernisme amb referències a menjar ràpid. En fer-ho, l'artista juxtaposa la naturalesa de l'art i l'artesania amb el consumisme de masses. L'única cosa que uneix els dos és la universalitat del seu llenguatge visual.

La nostra presentació també formarà la col·lecció d'imatges profundament bonica i arrestant de Todd Hido de la seva sèrie Bright Black World. Aquestes fotografies paisatgístiques són el resultat de l'exploració de Hido de l'hemisferi nord a les profunditats impenetrables de l'hivern. La seva bellesa inquietant és un hommatge a la natura en el seu estat brut i a la vegada carrega la narració. Una de les obres és una obra prèviament inèdita i no vista, que va ser especialment disponible per Hido per a la nostra presentació a la fira.

Finalment, es presenta una escultura de Joel Morrison. L’acer inoxidable polit reflecteix les pintures i fotografies que l’envolten i, finalment, les uneix en les seves corbes i superfícies. Les seves escultures són, ja que la posa “lluny de la monocroma. Es tracta de pintures que sempre canvien, adequadament per al nostre món addicional, en temps de poca durada. "

Es podrà veure una selecció d'obres d'altres artistes representats per la galeria, incloses obres recents de Brian Fahlstrom i David LaChapelle.


A la imatge, obra de la sèrie "Butterfly Effect" de Helen Beard.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021