Emociona't_Banner_817x68_2

Exposicions

El pintor banyolí Joan de Palau és recordat al Museu Arqueològic

El pintor banyolí Joan de Palau és recordat al Museu Arqueològic
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-landSAC-Bonart-180x180
El Museu Arqueologic de Banyoles acull del 5 d'octubre de 2019 al 5 d'octubre de 2020, l'exposició Joan de Palau en dotze pinzellades, una mostra dedicada al centenari del naixement del pintor banyolí (1919-2019). Serà a la Sala d’exposicions temporals del Museu Arqueològic.

Coincidint amb el centenari del naixement de Joan de Palau, l’exposició ofereix una mirada retrospectiva a la figura d’aquest prolífic pintor banyolí. Una revisió a la seva biografia i al seu llegat artístic a partir de dibuixos. A l’exposició, s’hi podran descobrir aspectes més desconeguts de Joan de Palau com la seva vinculació al teatre, la seva faceta com a caricaturista i retratista o com a poeta i escriptor.

Pel que fa al Museu Darder de Banyoles, fins al 5 de gener de 2020 acull la mostra Girones, de Pere Soler. L'exposició, produïda pel Museu Etnològic del Montseny (Arbúcies) presenta 25 fotografies de gran format a partir del treball del reconegut fotògraf Pere Soler i el pilot Andreu Pujades, que durant els darrers anys han sobrevolat els cels de les terres gironines per obtenir impactants imatges, que ens presenten la gran diversitat de paisatges de la nostra terra. Presentades com a suggerents visions, el visitant gaudirà d'aquests petits tresors, del Montseny al Pirineu i de la Costa Brava a la Garrotxa.

A la imatge, obra de l'exposició de Joan de Palau.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT