Expo Josep Coll 2022 baner
L\'arquitecte Joan Ganyet presenta la seva darrera publicació al COAC Girona

Notícies

L'arquitecte Joan Ganyet presenta la seva darrera publicació al COAC Girona

220317_Verdu_Bonart-180x180Eude, generic


El 25 de setembre de 2019, a les 19.30 hores, tindrà lloc a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya la presentació del llibre de fotografies Pell a càrrec de Joan Ganyet, autor del llibre, acompanyat per l’arquitecte Quico Hereu; el catedràtic de geografia de la Universitat de Girona, Joan Noguer; i el catedràtic d’història contemporània de la Universitat de Girona, Joaquim Nadal.

 

En aquesta publicació editada per Salòria, l’arquitecte Joan Ganyet recopila unes 60 parelles de fotografies obtingudes dels murs de ciutats històriques del Mediterrani: Venècia, Roma, Palerm, Atenes, Dubrovnik, Tarragona, Barcelona, Bèrgam, entre d’altres.


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]