BONART_1280x150

Exposicions

Joaquim Falcó exposa a la Galerie MLS

Joaquim Falcó exposa a la Galerie MLS
bonart bordeu - 18/11/13

Joaquim Falcó Pujol exposarà a la Galerie MLS de la 123 quai des Chartrons de Bordeus (França) del 21 de noviembre de 2013 al 18 de gener de 2014. Amb motiu d’aquesta mostra s’han editat tres contes agrupats en un sol volum amb textes de Maria Angels Riu Sensa (Puig-reig 1961), traduits al francès i que seran distribuits en diverses llibreries de França. El motiu de fer aquesta edició francesa dels contes es que  juntament amb les pintures del catàleg, s´exposaran per primera vegada les pintures originals dels tres contes que es varen presentar per Sant Jordi dels anys 2010 i 2012 a Manresa.

La propietaria i directora de la galería francesa Marie-Lys Astrid ha comisariat l´exposició i ha volgut centrar l’interès de la mateixa en les pintures originals que il.lustren els tres contes: "Les families de la meva escola", "Primer amor" i "Primera gelosia".  Juntament a aquestes 30 pintures s´exposaran també les 22 pintures sobre tela del catàleg vinculades a l´imaginari infantil i 14 gravats a l´aiguafort de temàtiques diverses on predominen però els objectes quotidians.

Totes aquestes obres van ser seleccionades per la propietaria de la galería francesa en una recent visita als tallers de Joaquim Falcó de Manresa. La galería ha volgut presentar així una exposició que pugui ser atractiva i visitada sobre tot per  infants i escoles de la regió en unes dades molt adients com son les de Nadal i Reis.

A la imatge, detall de “Les Menines” de Joaquim Falcó. 

Impremta Pages - banner-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px