Expo Josep Coll 2022 baner
L’APPEC rep el Premi Nacional de Comunicació Premsa 2013

Notícies

L’APPEC rep el Premi Nacional de Comunicació Premsa 2013

bonart barcelona - 22/11/13
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs

El president de l’APPEC (associació de la que forma part la revista bonart) va recollir el Premi Nacional de Comunicació Premsa 2013 compartit amb l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals i l’Associació Catalana de Premsa Comarcal. El jurat ha valorat la trajectòria de totes tres associacions com a referents en l’àmbit dels mitjans de comunicació i el procés de creació d’una federació per treballar conjuntament en la defensa dels interessos dels creadors de continguts informatius catalans amb més força i amb major representativitat.


En la seva intervenció, Lluís Gendrau, va demanar a l'administració que actuï en “clau reguladora perquè les grans campanyes també siguin presents a les nostres publicacions, per penetració, per audiència, per prestigi i per impacte”. I tot perquè “si volem un Estat propi, també necessitem la complicitat de les grans marques associades als mitjans”.?


La resta de premiats de la nit van ser l'Agència Catalana de Notícies (ACN), en la categoria de mitjà de proximitat; Toni Clapés, en l'apartat de ràdio; 'El gran dictat' que presenta Òscar Dalmau a TV3, en la categoria de programa concurs; Ara.cat, en la categoria de mitjà d'arrel digital i el publicista Miquel Sambola formen el llistat de guardonat. També es va fer una menció d’honor al Grup TeleTaxi.


El president de la Generalitat, Artur Mas, va subratllar en l'acte de lliurament que Catalunya té uns mitjans de comunicació “tolerants, moderns, democràtics i de qualitat”, que representen els mateixos valors que sempre han caracteritzat el poble de Catalunya. Un exemple, va dir Mas, “que cal que s’estengui de portes enfora perquè el país viu un moment en què cal saber-se explicar”, i aquesta és una tasca “on tots som especialment importants i imprescindibles”, també el sector de la comunicació.


El president també va subratllar que els mitjans de comunicació de Catalunya representen la mateixa realitat interna del país, “una combinació d’identitat, cultura, llengua, cohesió i modernitat, des del punt de vista de qualitat democràtica”.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]