BONART_1280x150

Notícies

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Cuixart

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Cuixart
bonart palafrugell - 22/11/13

L’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Cuixart han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de potenciar la relació entre les dues institucions. D’aquesta manera, des del consistori s’ofereix un suport econòmic que es destinarà a l’adequació de les instal·lacions de la pròpia Fundació, la qual té dipositada la seva seu social al municipi de Palafrugell des de fa uns anys.

Amb la signatura d’aquest conveni, d’una banda la Fundació Cuixart fa un pas endavant en la seva dedicació, sense ànim de lucre, a l’estudi de la figura i l’obra del pintor Modest Cuixart i a la protecció del seu llegat artístic i cultural, així com en la seva tasca de promoció i difusió de l’art català contemporani, gràcies a aquest acord de col·laboració; mentre des de l’Ajuntament es fa una aposta per col·laborar amb les diferents fundacions que es troben al municipi i dóna suport a la dinamització cultural, que és un dels eixos principals de l’actual equip de govern.

La Fundació Cuixart, amb seu a Palafrugell, treballa per promoure el coneixement de l’obra de l’artista com una de les figures principals de l’art català del segle XX a tots els nivells: des del simplement divulgatiu dirigit al públic en general, fins a l’universitari i centífic, passant per totes les etapes i nivells educatius.

Joan Cuixart, patró de la Fundació, declara que “aquest fet, molt esperat, esdevé un instrument de progrés i de futur per l’entitat ja que és un pas endavant que permet millorar les seves competències, el seu impacte social i el seu reconeixement”.

Impremta Pages - banner-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1