download

Convocatòries

Guanyadors de la 21a edició del Concurs Fotogràfic del Gironès

Guanyadors de la 21a edició del Concurs Fotogràfic del Gironès
bonart sarrià de ter - 27/11/13

La 21a edició més solidària del Concurs Fotogràfic del Gironès, organitzat pel Consell Comarcal del Gironès i l’Agrupació Fotogràfica de Salt, va concloure divendres, 22 de novembre, amb el lliurament de premis als guanyadors d'enguany. L'objectiu segueix sent un punt de trobada, obert i participatiu, per a les entitats i les persones afeccionades a la fotografia. L'acte va comptar amb l'assistència del president del Consell Comarcal del Gironès, Jaume Busquets, de la  consellera comarcal de l’àrea de Cultura, Roser Estañol, del conseller comarcal de l'àrea de Turisme, Joaquim Roca, així com amb la directora del Centre de Visitants, Neus Vila.

Els guanyadors d'aquesta edició són: Premi d’Honor per a Miquel Sureda i Taberner. Premi “Colors del Gironès” per a Xavier Xaubet i Serra. Premi “el teu racó favorit del Gironès” per a David Bohigas i Serra. Premi “escultures rotonda” per a Artur Altabas i Molina.

L’exposició de les fotos premiades i les finalistes es podrà visitar fins el 20 de gener al Centre de Visitants del Gironès de Sarrià de Ter.

A la imatge, detall de la fotografia guanyadora de Miquel Sureda.

Eude, genericthumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px