JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

El Museu de Ciències Naturals presenta una exposició de joies inspirades en papallones

El Museu de Ciències Naturals presenta una exposició de joies inspirades en papallones
bonart granollers - 27/11/13

El dia 29 de novembre, a les 7 de la tarda, s'inaugura al Museu de Ciències Naturals de Granollers l'exposició "Papallona/Mariposa/Butterfly. La metàfora de la vida a la joieria contemporània", una mostra singular que combina disseny i natura en la qual un centenar de joiers han creat peces inspirades en papallones.

Aquesta exposició va néixer ara fa un any, amb motiu de la celebració del desè aniversari de la joieria barcelonina Amaranto Joies, de Grego García i Blai Carda, que va motivar una exposició comissariada pel joier holandès de renom internacional Philip Sajet en què van exposar una seixantena d'artistes.

La mostra que es veurà a Granollers hi afegeix les peces de cinquanta artistes més dels cinc continents, consagrats i emergents, representants de diferents tendències de la joieria contemporània, entre ells, dos creadors de la comarca: Ana Toledo i Jordi Sànchez, del taller de joiera Tasmania. Els visitants podran apreciar totes les seves creacions, així com les fotografies que els també vallesans Xavier Solanas i Griselda Escrigas han fet a més de dues-centes persones que han actuat com a models no professionals.

La producció de "Papallona/Mariposa/Butterfly. La metàfora de la vida a la joieria contemporània", que es podrà visitar fins al mes de març, ha comptat amb el suport de la família Jonch Sampere, mecenes del Museu de Ciències Naturals. La mostra s’acompanya d’un catàleg editat en català, castellà i anglès amb textos, entre d'altres, dels ja esmentats Philip Sajet i Grego García; i de Julia Wild, historiadora i docent a la Universitat de Ciències Aplicades de Trier, en el Departament de Joieria i Pedres Precioses de l’escola Idar-Oberstein.

300x300thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88