Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Eustaquio Segrelles a la Galeria Benítez i Barbero

Eustaquio Segrelles a la Galeria Benítez i Barbero
bonart castelló - 27/11/13

La galeria de l'art Benítez i Barbero (passatge Falcó, 2 baix) de Castelló presenta el dia 29 de novembre, a les 20.00 hores, una exposició del pintor Eustaquio Segrelles. L'artista valencià ha confirmat que assistirà a la inauguració per retrobar-se amb el públic castellonenc en un acte conduït i presentat per la periodista cultural Patricia Mir. Els seus inconfusibles temes de marines i món rural s'enriqueixen amb vista recents de l'Albufera i tarongers, una picada d'ullet per a la capital de la Plana.

Eustaquio Segrelles (Albaida, 1936) posseeix una dilatada carrera al món de l'art on ha aconseguit un rellevant prestigi i reconeixement, tant dins com fora de les nostres fronteres. Porta prop de 57 anys pintant i una formació prèvia de 12 anys com a il·lustrador, una faceta que ha enriquit la seva manera de treballar i, sobretot, li ha atorgat una facilitat gairebé natural per compondre. El seu domini per crear ambients és únic. No és estrany trobar, per exemple, 12 o 14 personatges dins d'un mateix quadre respectant escrupolosament les lleis de perspectiva i sense que la composició resulti pesada. En aquest sentit els seus crítics li nomenen hereu de l'escola de Sorolla, Benlliure, Martínez Cubells, Navarro, etc. Aquest llegat impressionista està marcat a foc en la seva ment.

L'exposició d'olis del pintor Eustaquio Segrelles romandrà oberta en la galeria d'art Benítez i Barbero fins al proper 6 de gener. 

CC_Online_BONART_180X180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90