Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Biblioteca

“Un traficant d’idees a les fronteres de l’art”, de Vicenç Altaió

“Un traficant d’idees a les fronteres de l’art”, de Vicenç Altaió
bonart barcelona - 28/11/13

Un traficant d’idees a les fronteres de l’art de Vicenç Altaió es el nou llibre de Vicenç Altaió, editat per La Navu Comanegra. Aquest és un llibre quepren el pols a la creació artística i contemporània al nostre país. I que dibuixa l’oscil·lació del pas de la interdisciplina postmoderna fins a la indisciplina política, social i cultural del moment.

El llibre, de 416 pàgines, amb pròleg de Xavier Pla, epíleg de Rosa M. Malet, gràfica de Daniel Ayuso / Claret Serrahima i un llibret visual amb imatges de Collins, Tàpies, Jaar, Serra-Yñán i Miró, presenta l’art com a sistema obert: una irresistible temptació a traspassar les seves fronteres i cercar tot allò que hi ha d’artístic a totes bandes. Des de l’arquitectura, el cinema, el periodisme, la recerca científica i les escriptures electròniques fins a la crisi identitària, l’internet i la revolució tecnològica, els media, la política i molt més. Un llibre agitador, incontinent, que ens destria d’un panorama confús la seva crònica i les seves apostes. Un llibre per comprendre i per transformar.

L’índex del llibre ja és per si mateix una lletania de les disciplines de la creació cultural, i en el seu índex onomàstic s’hi troba bona part de la intel·ligència col·lectiva que conforma l’impuls de la nostra cultura.

BanerRocas180x180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px