banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Converses Eiximenis sobre la recerca a la Biblioteca Carles Rahola

Converses Eiximenis sobre la recerca a la Biblioteca Carles Rahola

Els dies 30 de setembre i 19 de novembre a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, neixen les Converses Eiximenis sobre la recerca a les comarques gironines. 

Aquestes converses neixen de la mà de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), de l’Institut Català de Patrimoni Cultural, de la Biblioteca Carles Rahola de Girona i de la Diputació de Girona, i volen ser un punt de trobada a la ciutat de Girona del sector dels investigadors i dels centres i instituts d'estudis locals i comarcals de les terres gironines i de tota persona interessada en l'actualitat de la recerca i la cultura al territori més immediat.

El format de diàleg en què es volen presentar els treballs, segons ha apuntat Jiménez, permetrà, d'una banda, adreçar-se a un públic ampli i, alhora, fer emergir d'una manera natural i sintètica aspectes essencials de les recerques, a més d’establir relacions amb estudis ja existents i d’obrir noves línies de treball. Les dues primeres converses tindran lloc el dia 30 de setembre i el 19 de novembre, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona, a dos quarts de set de la tarda. 

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px