FCC-Segell-banner4
Marín Guevara presenta \

Exposicions

Marín Guevara presenta "Irreverents retrats polièdrics"

bonart múrcia - 25/09/19
mossos-300x300Impremta Pages - banner-180x178
L'artista multidisciplinar Marín Guevara presenta el seu últim projecte, Irreverents retrats polièdrics a la sala Arquitectura de Barri.

L'artista Marín Guevara ha reunit una col·lecció d'obres pictòriques realitzades entre els anys 2012 i 2017, traçades sobre grafit, tinta i acrílic, plasmades en llenç i paper. També s'inclou una escultura construïda en resina de polièster i pigments amb peanya de marbre.


Va escriure Rainer Maria Rilke que "... la bellesa no és sinó el començament del terrible". L'obra de Marín Guevara es transforma en un colorista puzle que segrega els irreverents itineraris que aconseguia Francis Bacon en les alteracions facials dels personatges dels seus quadres.


Assenyala el comissari de l'exposició, Pedro López Morales, en el full de sala que "les peces d'Irreverents Retrats polièdrics s'han de contemplar des d'una mirada neta de frustracions i de complexos socials, perquè en qualsevol d'aquests quadres descobrim la grandesa de la pintura del representant de l'expressionisme alemany Ernst Ludwig Kirchner, i la força demoníaca concebuda per Ilia Repin, pintor realista rus que defensa la profunditat psicològica en l'obra de art ".


L'artista murcià és llicenciat en Psicologia, amb formació en Belles Arts, i ha presentat, de manera individual, disset vegades les seves creacions, que abasten escultures, dibuixos, pintures, instal·lacions i vídeos. Aquestes obres també s'han pogut veure en galeries d'art i museus d'Itàlia, Nova York, Suècia, Argentina, Equador, Mèxic, Principat de Mònaco, Portugal ... i en diferents ciutats de la geografia espanyola.


Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-