JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Paco Espinosa presenta "Invasió de plàstics carnívors" al Mirador

Paco Espinosa presenta \
bonart palma - 18/12/13

Amb títol de peli de “classe B” (aquelles pelis que eren un camp de proves, aquelles que van servir perquè cineastes experimentessin i creessin nous llenguatges o abordessin temàtiques menys comuns) Paco Espinosa presenta aquest “site especific” de  la seva sèrie Crits de plàstics,  uns crits que surten de l’asfixia del món artificial i els desacoblaments. L’obra és una massa de plàstic, de silicona, de pvc, de vinil, és una barrera sintètica, plàstic! un material creat per l’ésser humà, no obstant això, un material molt perjudicial per nosaltres mateixos i difícil d’eliminar. 

L’espai el Mirador ja va ser objecte d’intervenció per l’artista francès Xavier De Kepper durant el programa de residència d’artistes Crida. L’artista Lluís Fuster va dur a terme la segona intervenció amb el títol Tablero verde, una intervenció al Mirador lligada conceptualment a les protestes dels docents de les Illes Balears.

Lluís Fuster ja ha confirmat amb els artistes Fernando Mejias, Esther Olondriz, Diego Ingold, Alelí Mirelman, Carles Gispert, Maria Uribe, Lluís Juncosa, Xisco Bonnín, Pedro Oliver, Gripface, Soma o Llorenç Balaguer intervencions artístiques al Mirador, del carrer Set Cantons, 6, 1r., 1ª. de Palma.

 

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal