banner-oro-1280x150

Exposicions

“ToiletPlanet” de Siqui Sánchez obra la temporada a Roca Umbert

“ToiletPlanet” de Siqui Sánchez obra la temporada a Roca Umbert
bonart granollers - 09/01/14

"ToiletPlanet. Una radiografia de l'estat del món a través dels vàters", del fotògraf vallesà Siqui Sánchez,  és el títol de la primera exposició de l'any a l'Espai d'Arts de Roca Umbert de Granollers. S'inaugura, 15 de gener, a les 8 del vespre,  i es podrà visitar per espai de deu dies, fins al dia 25.

El propòsit de "Toilet Planet" és, segons l'autor, "mostrar la diversitat del món a través d'un estri que tots fem servir a diari i i que, ens n'adonem o no, ens està definint com a societat". L'exposició recull fotografies de lavabos dels cinc continents, de diferent aparença, forma i color. "Des de simples forats a terra, als formidables artefactes futuristes japonesos. Dels espectaculars urinaris amb videojoc incorporat d'on no voldries marxar, a depriments latrines on no voldries haver d'entrar mai. Dels rancis cublicles de plàstic, a impressionants obres d'art modernistes", segons explica el mateix Siqui Sánchez al text de presentació .

De fet, "ToiletPlanet" és més que una exposició, és un projecte, al qual l'autor ha dedicat cinc anys, a la recerca de vàters d'arreu del món. Un cop completat, Sánchez es proposa publicar-lo, a través del sistema Verkami (micromecenatge), oferint als interessats la possibilitat de comprar el llibre per avançat.

SS_Bonart-180x180-OnlineNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal