818x68-Bonart-IA

Exposicions

Mari Reme Silvestre exposa a la sala La Marina

Mari Reme Silvestre exposa a la sala La Marina
bonart el puig de santa maria - 09/01/14

La Sala d’Exposicions La Marina, plaça de Mariano Benlliure s/n d'El Puig de Santa Maria (València) en col·laboració amb la Universitat Politècnica de València (UPV) presenta la primera exposició individual de l'artista alacantina Mari Reme Silvestre, Dels camps de color als cossos de color. La mostra, comisariada per Natividad Navalón, s'inaugurarà el 10 de gener a les 20:00 h.


L'exposició, que es pot veure fins al dia 22, presenta peces que formen part del seu últim projecte creat entre 2013 i 2014. Partint de la tradició del formalisme, les obres se centren en l'autoreferencialitat de la pròpia pintura, en la qual aquesta se significa a si mateixa. La jove artista escapa del format rectangular i de les dues dimensions del quadre en una pintura que es desborda i s'expandeix, de tal manera que es posa de manifest la fragilitat de les fronteres, cada vegada mes febles, entre les disciplines. Dels camps de color als cossos de color presenta peces formades per la superposició de capes de pintura, unes vegades contingudes en estructures de plàstic i unes altres sense una estructura que la sustenti, perquè el propi mitjà (la pintura) és el suport. Totes les creacions de petit format, que sorgeixen de l'experimentació i s'han treballat des d'una actitud lúdica, constitueixen masses compactes de pintura que es troben entre les dues i les tres dimensions, qüestionant així tant la idea convencional de pintura com la pintura com a gènere.


Mari Reme Silvestre es gradua aquest any en Belles arts per la Universitat Politècnica de València i ha participat en nombroses exposicions col·lectives com a Servei d'habitacions. Camins de l'abstracció, a la Galeria Espai a l'octubre de 2013, i està compromesa amb la Galeria 9 de València per a la mostra col·lectiva Joves Creadors, que s'inaugurarà el 16 de gener de 2014. 

MG_Bonart-180x180px180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...