Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Pepe Solís presenta “Agunes dones & Alguns homes” a Àmbit Galeria

Pepe Solís presenta  “Agunes dones & Alguns homes” a Àmbit Galeria
bonart barcelona - 09/01/14

Àmbit Galeria d’Art del Consell de Cent, 282 de Barcelona presenta el 16 de gener del 2014 l’exposició Algunes dones & alguns homes de Pepe Solís. La mostra es podrà veure fins al 15 de març del 2014. La inauguració s’ha previst el 16 de gener a dos quarts de vuit del vespre.

Pepe Solís (Barcelona, 1958), es va llicenciar en Belles Arts a la UB el 1982 i es va doctorar en Humanitats a la UPF el 2002, amb la tesi “Sobre la imatge metafísica”.  El 1986 realitza la seva primera exposició individual i des de llavors és un insistent aspirant a la imaginació com a forma de realitat. 

Pepe Solís treballa amb mitjans simples com el llapis, l’aquarel·la o el paper, per elaborar la seva personal obra. Els seus dibuixos, plens d’enginy i imaginació, ens transporten a un terreny on l’artista estableix un joc entre l’art i la vida.  I en aquest terreny de joc, Solís ens suggereix dones i homes que reflecteixen el sentit feble de la nostra existència, a través dels seus diàlegs poètics carregats de sentit i subtilesa.

Diu l’artista que no entén les idees que elabora, però que el diverteixen i, alhora, li produeixen curiositat, inquietud i desassossec. A través d’una enorme expressivitat, Solís ens mostra el desconcert dels actes quotidians i l’enigma que amaguen els petits gestos. Els títols, part importantíssima d’aquesta mostra, ens deixen intuir aquest carnaval de  relacions i actituds dels seus personatges; les disfresses d’aquestes dones i homes ens porten a l’imaginari d’un esperit profund que té necessitat d’una màscara.

La seva gran obra dels últims anys, la sèrie Kind of black, composta per cinquanta imatges d'alumini sobre suport sintètic, es troba en gairebé la seva totalitat a diverses col·leccions d'Orient Mitjà. Així mateix, Solís ha participat en importants fires nacionals i ha exposat a diverses galeries d’àmbit nacional i internacional així com també al Museu d’Art Contemporani de Granollers (Barcelona). 

SS_Bonart-180x180-OnlineDP_Bonart-180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px